Rendezvényszervezés

A rendezvényszervezés olyan fogalom, melyre az első reakció sokszor az, ezt meg tudjuk mi is csinálni, felesleges ezzel bárkit megbízni.

Sokszor azonban elfeledkezünk arról, hogy egy gyakorlott, kapcsolatokkal rendelkező cég nemcsak a rendezvény gördülékenységét tudja biztosítani, de fáradtságtól, felesleges utána járásoktól, az esetek többségében a túlköltekezéstől is megkímélhet minket.

Amit mi ajánlunk, az az Ön nyugalma és rendezvénye sikere.

Céges rendezvények

Partnertalálkozók, évfordulók, sajtó rendezvények, melyik cég életében ne lett volna már szükség ilyen vagy hasonló rendezvényre? Vagy egyszerűen egy ünnepi alkalom, ahol a dolgozóit vendégeli meg, akár csapat építés céljából? Ha pedig csapat építés, legyünk merészek és tartsunk igazi csapat építő napot, tréninget, akár egy extrém ötlettel, sporttal egybekötve...

Válogasson bátran szolgáltatásaink között, mi garantáljuk rendezvénye sikerét, Önnek csak az elismerő szavakat kell begyűjtenie!

Privát rendezvények

Egy eljegyzés, házassági évforduló, születésnapi party vagy akár gyermekzsúr mind, mind, olyan események, amik „házilag” is kivitelezhetők, csak kellő energia és idő kell az előkészületekhez, a sütéshez – főzéshez, dekoráláshoz, meglepetések kitalálásához, leszervezéséhez. És aztán jön a várva várt esemény, és a házigazda ziláltan, fáradtan roskad össze, még mindig aggódva, hogy mindennel elkészült e, nem feledkezett e meg valamiről, nemhogy a vendégeihez nincs kedve, de igazából elaludna a fotelben.

Mi segítünk, hogy a családi rendezvények ne erről, hanem az önfeledt öröm pillanatairól szóljanak, hogy sok mosolygós arc között az Öné legyen a legragyogóbb!

Fentieken kívül vállaljuk:

bevásárlóközpontok rendezvényeinek - csapat építő tréningeknek - szabadtéri programoknak - falunapoknak - helyi alkalmi ünnepeknek - megnyitóknak - gyermekprogramoknak teljes körű megszervezését, lebonyolítását.
Rendezvényszervezés Esküvő Műsorszervezés Gyermeksarok Dekoráció Grafikák Köszönő ajándékok Kapcsolat