Műsorszervezés

Rendezvényt, fesztivált szervez, vagy épp csak feldobná egy-egy estére az Ön által vezetett Pub, vagy étterem hangulatát? Nem tudja, kihez forduljon, ha meg szeretne hívni egy előadót?

A Mosolyszolgálat erre is tud megoldást!

Több éves rendezvényszervezői tapasztalatunk és számos ismert szervező irodával való jó kapcsolatunk a biztosíték arra, hogy sokrétű kínálatunkból megtalálja az Ön elképzeléseihez leginkább megfelelő zenekart, szólistát, vagy bármely egyéb programot.

Vállaljuk zenekarok, előadó művészek, humoristák, bűvészek, illuzionisták, bohócok, artisták, táncos produkciók, boszorkányok és kártyavetők, de akár felnőtt show-k közvetítését bármilyen alkalomra, széles választékban és stílusban, rövid határidővel is. Egyéni igények, konkrét megkeresések lebonyolítását, vagy az elképzeléseknek legmegfelelőbb előadók kiválasztását.

Pub, Klub műsorok

Nincs is jobb annál, mint szombat este kedvenc helyünkre betérve, nemcsak a megszokott hangulat, de jó élő zeneszó fogad.
Többféle stílusban, a roma zenétől, a retro zenekarig, party hangulattól a kellemes háttér zenéig, közvetítünk együtteseket, szólistákat.

Rendezvényekre, fesztiválokra

Hiányzik egy ötlet a rendezvény programjához? Nem tudja, hol keressen megfelelő előadót a fesztivál egyik programjához?
Dolgozzon velünk, mi megoldjuk! Minőségi műsorkínálattal, rendezvény programokkal állunk szíves rendelkezésükre.

Gyermek műsorok

A gyermekek mosolyánál nincs szebb és csilingelőbb!
Hogy ők is jól érezzék magukat bármilyen összejövetelről, rendezvényről van szó, teljes körű komplett gyermekműsort és játszósarkot biztosítunk rendezvényére. Míg a felnőttek szórakoznak, vagy épp beszélgetnek, addig a csemeték élvezhetik a nekik szóló műsort, legyen az koncert, báb előadás, meseolvasás. Jelmezbe öltözhetnek, arcfestőink által Pókemberré, vagy pillangóvá alakulhatnak, esetleg elleshetik a lufi hajtogató bohóc trükkjeit...

18 éven felülieknek

Akik egy kicsit más típusú szórakozásra vágynak, kalandosabbá szeretnék tenni rendezvényüket, számukra a szolid, de annál vérforralóbb hastáncos produkcióktól kezdve, a sztriptíz show-n keresztül, a chippandale fiúkig többféle műsor áll rendelkezésükre.
Rendezvényszervezés Esküvő Műsorszervezés Gyermeksarok Dekoráció Grafikák Köszönő ajándékok Kapcsolat