Gyermeksarok

Ma már a vendégközpontú gondolkodás új stílusát kialakítva nem meglepő, ha a rendezvény helyszínén vagy akár mellette jól felszerelt gyermek sarkot találunk, ahol program ideje alatt tapasztalt felügyelet mellett a csemete is jól érzi magát, míg a szülők a folyamatos gyermekfegyelmezés helyett, a rendezvényre figyelhetnek. Több éves szakmai tapasztaltunkat, és segítségünket ajánljuk fel ahhoz, hogy meghívott vendégeit egy újfajta élménnyel, a nyugodt, mégis gyermekével egy helyen való szórakozás potenciális lehetőségével tudja megnyerni magának az Önök által szervezett rendezvény.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat és ajándékozza meg gyermekükkel együtt érkező vendégeit egy gondtalan rendezvénnyel, néhány idilli pillanattal, nem utolsó sorban a személyzetet is megkímélve a lábak alatt szaladgáló ifjú nemzedéktől!

Vállaljuk:
  • hétvégi időszakokban igény szerinti óraszámban játszósarok üzemeltetését, teljes felszereltséggel, 1-2 fő személyzettel, tapasztalattal.
  • Rendezvények alkalmával igény szerinti óraszámban foglalkoztató sarok, játszósarok vagy akár a rendezvényhez kapcsolódó tematikájú foglalkozás illetve gyermek műsor kivitelezését, teljes felszereltséggel, létszámhoz megfelelő személyzettel.
Részletes árajánlatot az igények ismeretében tudunk adni.
Rendezvényszervezés Esküvő Műsorszervezés Gyermeksarok Dekoráció Grafikák Köszönő ajándékok Kapcsolat