Esküvő szervezés

Miért pont esküvő szervezés? Mert ennél több mosolyt sehol sem láthatunk!

Az esküvő, azaz esemény, amelyre kicsi lány koruk óta készülnek a lányok, a fiúk pedig rettegve várják a nagy napot...
Esküvő szervező szolgáltatásunkkal ahhoz kívánunk hozzájárulni, hogy az ifjú pár kisimult arccal, aggodalom nélkül álljon az oltár elé, ne rémálomként éljék át az esküvőt megelőző napokat, a Nagy Nap tényleg életük legszebb napja legyen!

Teljes körű esküvő szervezés, az időpontok, események, helyszínek, szolgáltatók megválasztása, lebonyolítás a legapróbb részlettől, az esküvő napján az események levezénylésétől a kivitelezők, szolgáltatók ellenőrzéséig – hogy az ifjú párnak tényleg csak az "igen"-t kelljen kimondania.

Természetesen azoknak is rendelkezésére állunk, akik maguk szervezik az esküvőt, de félve a szolgáltatók tengerétől, vagy nem tudván merre induljanak, „csak” tanácsra van szükségük. Illetve azok megkeresését is szívesen fogadjuk, akik kizárólag az esküvő napjára kérnek segítséget, hogy az örömanyák, örömapák, nászok is gondtalanul élvezhessék az esküvő minden pillanatát, míg mi figyelünk arra, hogy minden úgy történjen, ahogy azt az ifjú pár megálmodta.

Áraink:

Teljes körű esküvő szervezés esetén az ifjú párt nem terheli többlet költség!

Szezon akció!

Minden ifjú pár, aki 2011. június 30-ig leköti esküvő szervező szolgáltatásunkat, a legény- illetve leánybúcsúja alkalmából meglepetést kap tőlünk!

Esküvő szervezéssel kapcsolatos részfeladatok esetén az igényeknek megfelelően egyedi árajánlatot adunk.

Tanácsadás: 6.000,- HUF / óra
Lebonyolítás: 6.000,- HUF / óra
Rendezvényszervezés Esküvő Műsorszervezés Gyermeksarok Dekoráció Grafikák Köszönő ajándékok Kapcsolat